Kaj potiskajo zvezdnice?

Govorimo namreč o otroških vozičkih. Na trgu je izbira ogromna, in med to poplavo raznoraznih znamk in vrst so nekateri bolj priljubljeni kot drugi. Pri večini se še vedno plača le ime, cene otroških vozičkov pa se gibljejo od 200 pa vse do par tisoč evrov. Poglejmo, katera prevozna sredstva so za svoje malčke izbrale svetovno znane zvezdnice. Nakup vozička je za mamico sicer dokaj podoben, kot za moškega nakup avtomobila, vsekakor pa odločitvam botrujejo varnost, udobje in lep izgled, ter seveda praktičnost.

Jessica Alba
Zvezdnica ne skriva navdušenja nad vozičkom, v katerem z možem prevažata svojo drugorojenko Haven. Za voziček v črni barvi Orbit Baby Travel Stroller System sta odštela $900, najbolj pa jima je všeč, da je prilagodljiv in enostaven za uporabo. Za prvorojenko Honor sta uporabljala voziček Maclaren Techno XT, prav tako v črni barvi.
Selma Blair
Igralka svojega sina arthurja, najraje oblači v modro. Prav takšne barve je tudi njegov voziček Quinny Moodd Stroller, za katerega je odštela okrog $700. Svoje modne dodatke zelo rada kombinira z barvami Arthurjevega vozička, bodisi so to očala, torbica ali čevlji.
Gwen Stefani
Gwen je ena izmed tistih zvezdnic, ki ji največ pomeni udobje in praktičnost in glede na to da ima dva sinčka Kingstona in Zumo, je to edino logično. Za njun voziček Chicco Trevi Twin je namreč odštela le $190, kar je za njeno premoženje drobiž.
Liv Tyler
Igralka svojega sina Sailorja na sprehode vozi z vozičkom Cybex Priam, za katerega je morala odšteti $510.
Kim Kardashian
Svojo malčico North kim sprehaja v futurističnem modelu vozička Orbit Baby G2, katerega sedalo se lahko z lahkoto obača vse do 360 stopinj.
Kate in William
Parček nadaljuje s kraljevsko tradicijo za svoj voziček pa sta izbrala klasični Silver Cross voziček, v katerem sta vozila tako princa Georga, kot princesko Charlotte. Izbrala sta voziček s 4 velikimi nevrtljivimi kolesi v starinskem videzu.
Pink
Pevka je svojo hčerkico Willow najraje posedla v njen BOB jogger voziček in se z njo podala na sprehod. Voziček je primeren za športnike, ob njem lahko tečete, rolate ali pa se le hitro hodite.
Preberi tudi  Uživajte v brezskrbni kuhi