Kaj so kartuše?

Tiste majhne škatlice napolnjene z barvo, ki se vstavijo v tiskalnik, da lahko potem mi veselo printamo in tiskamo raznorazne tekste, slike itd, se imenujejo kartuše. Brez njih, oziroma brez njihove vsebine, naš tiskalnik nima nobene funkcije. In navadno se izpraznijo ravno takrat, ko jih najbolj potrebujemo. Rumena, modra in rdeča, ter večini nas najbolj potrebna črna, v kombinacijah tvorijo najlepše barvne tone in nianse. Seveda, če so polne.
Ko smo kupili novi tiskalnik smo kartuše z barvo dobili v kompletu. Prodajalec nam je dejal, da ko se kartuše izpraznijo preproso kupimo nove in jih zamenjamo. Ker se nam to ni zdelo nič spornega, se s tem sploh nismo ubadali, navsezadnje smo kupili nov tiskalnik. No po že približno 2 mesecih ne pretirane uporabe nam je program javiil, da so kartuše skoraj prazne in da jih bo potrebno zamenjati. Z možem sva se odpravila do prodajalca, ki nama je prodal tiskalnik. Ko nama je povedal ceno za komplet kartuš, naju je skoraj vrglo na rit.
Bolj bi se nama splačalo kupiti nov tiskalnik, samo kartuše so bile namreč vredne skoraj toliko. Jaz se kot ženska seveda nisem pustila zmesti, odločena sem bila da najdem boljšo in cenejšo varjanto. Mož je že skoraj popustil in plačal pregrešno drag komplet kartuš, ko sem ga skoraj za rokav zvlekla iz trgovine. Trmasta kot sem, sem dosegla svoje. Mož je vedel, da zdaj ni pravi trenutek da mi kontrira. Ko sva prišla domov sem šla takoj na splet. Že po par klikih sem našla spletno trgovino https://kartuše.net/ in poklicala na njihovo brezplačno telefonsko številko. Prijazni prodajalki sem razložila svoj problem in hitro me je pomirila. Trgovina namreč prodaja kompatibilne kartuše za tiskalnike po znatno nižji ceni. Čeprav sem bila skeptična, sem jih naročila, navsezadnje so bile vsaj trikrat cenejše kot original. Naslednje jutro sem jih že prejela na naš naslov. Mož jih je namestil in od takrat je preteklo že pol leta, pa še vedno tiskamo z njimi. Družina je srečna, zmagoslaven nasmešek na mojem obrazu ob vsakem novem natisnjenem listu papirja pa govori vsak zase.
Preberi tudi  NAJ VAM ZA PROFESIONALNO PRIPRAVLJENO KAVO NI TREBA VSAK DAN PLAČEVATI