Lastnosti tekalne steze NordicTrack Elite 9500 Pro

Tekalna steza NordicTrack Elite 9500 Pro je zelo kakovostna. Na primer, vgrajen je iFit fitness program, ki prinaša raznovrstne vaje, ki ustrezajo vašim potrebam. Potem so tu še ciljno-naravnane vadbe skupaj z videoposnetki, ki jim lahko redno sledite, da iz vadbe pridobite največ, kar se da. Na voljo je kar 40 različnih programov.

Vse skupaj dopolnjuje sistem za merjenje srčnega utripa, ki vam bo pomagal pri nadzoru vašega zdravja. Uporabite lahko tako brezžični prsni trak kot tudi sistem senzorjev, ki se nahaja v držalu za roke in pošilja podatke napravi v analizo.

Držala za roke so namenjena temu, da med tekom ohranjate stabilnost. Na njih lahko tudi upravljate napravo, tako da nastavljate hitrost in naklon. Naprava NordicTrack Elite 9500 Pro treadmill ima tudi dva Autobreeze ventilatorja, ki med tekom poskrbi za ohranjanje primerne telesne temperature.

Mehanske značilnosti

Če želite zmanjšati možnosti poškodbe sklepov in nog med treningom, ki se pojavijo zaradi sile, ki ob stiku s podlago deluje na nogo, imata obe napravi podlago, ki zmanjšuje silo. Tako imenovano FlexSelect blazino lahko upravljate glede na mehkobo in si prilagodite trdoto podlage. To funkcijo lahko tudi popolnoma izklopite, če pod nogami želite občutek teka po trdi površini.

Značilnosti, ki omogočajo zabavo

Tekalni stezi imata kar nekaj značilnosti, ki poskrbijo, da se med našim treningom lahko pošteno zabavamo. Napravo lahko povežete s katerimkoli združljivim mp3 predvajalnikom, ali z iPod-om in glasbo predvajate preko visoko kakovostnih zvočnikov.

Dostopate lahko tudi do interneta in to kar preko vgrajenega barvnega zaslona na dotik. Brskalnik lahko uporabljate za dostop do interneta ali elektronske pošte. Zaslon si lahko prilagodite tako, da najbolj ustreza vaši legi. Za tiste, ki radi berete – na napravi je tudi stojalo za knjigo, ki omogoča branje med tekom brez držanja knjige, razen za prestavljanje na naslednjo stran moramo seveda poskrbeti sami.

Preberi tudi  Potrudi se za stvari, ki jih hočeš!

To vam zagotavlja brezskrbno vadbo.