NAJ VAM ZA PROFESIONALNO PRIPRAVLJENO KAVO NI TREBA VSAK DAN PLAČEVATI

Če tudi vi spadate med tiste ljubitelje kave, ki si ne morejo predstavljati začetka dneva brez svoje skodelice opojno dišečega kremastega napitka, potem ste najbrž že razmišljali o nakupu kavnega aparata, ki bi vam olajšal dneve. Morda imate svojo najljubšo kavarno ali bar, kjer ste redna stranka, »ker tam pripravljajo najboljšo kavo v mestu«; kaj pa, če vam povemo, da lahko začnete pripravljati odlično kavo kar v udobju svojega doma, še vedno v toplih copatih in svoji najljubši pižami?

Izbira pravega kavnega aparata ni preprosta, saj trg zaradi velikega povpraševanja kar poka od najrazličnejše ponudbe. Kako najti kvaliteto med vso to kvantiteto?

V uredništvu nas je navdušil Philipsov popolnoma samodejni espresso aparat iz Serije 5000, s penilnikom mleka in posebnim vrčkom za fino spenjen kapučino. Ta avtomat za kavo iz nerjavečega jekla vam bo omogočil, da boste v njegovi življenjski dobi iz kavnih zrn lahko pripravili več kot 20.000 skodelic različnih kavnih napitkov; trpežni mlinčki iz trdne stoodstotne keramike bodo kavomatu namreč omogočili dolgo življenje. Poleg tega bodo njegova tesnila, razvita izključno z namenom ohranjanja svežine in arome, zaščitila kavna zrna pred propadom ter ublažila hrup med njihovim mletjem.


Kavni avtomati

NAJ BO VAŠA KAVA VEDNO VROČA
Grelnik za hitro segrevanje vam bo omogočil, da si boste že pripravljeno kavo lahko segreli na željeno prijetno temperaturo v katerem koli trenutku; lahno ohišje iz aluminija in nerjavečega jekla lahko namreč zelo hitro doseže visoko temperaturo.

NASTAVITE SI SVOJ OSEBNI UPORABNIŠKI PROFIL
Kavni avtomati vam tradicionalno gledano ne ponujajo toliko različnih opcij za pripravo kave; velikokrat ste nekako vpeti v zelo omejen način priprave kave. Vendar to na srečo ne drži za ta kavni aparat, ki ponuja resnično neskončno možnosti, kako lahko kombinirate dolžino, moč in temperaturo napitka. Splača se, da se na začetku nekaj časa igrate z opcijami in odkrijete svoj najljubši način, na katerega si želite, da vam aparat vedno znova vsako jutro pripravi kavo. Nato pride najboljši del: ko boste odkrili idealne nastavitve, lahko enostavno prilagodite dolžino, moč in temperaturo napitka ter shranite to kombinacijo. Spominska funkcija aparata mu bo omogočila, da si bo zapomnil vaše želje in vam tako vedno znova pripravil enako kavo.

Preberi tudi  Uživajte v brezskrbni kuhi

PREPROSTO ČIŠČENJE
Zaradi popolnoma snemljive kuhalne enote bo čiščenje aparata enostavno: lahko jo boste preprosto očistili s spiranjem pod tekočo vodo. Zaradi edinstvenega filtra AquaClean si boste lahko pripravili do 5000 skodelic kave, brez da bi vam bilo treba vmes odstranjevati vodni kamen. Ko bo to potrebno, vas bo aparat za kuhanje kave opozoril, da je potrebno zamenjati filter. Poleg tega lahko po vsaki uporabi s preprostim pritiskom na gumb vključite funkcijo čiščenja ostankov mleka, ki bo pripomogla k ohranjanju aparata v dobrem stanju.

PREKRIJTE VSAKO SKODELICO KAVE S KREMASTO PENO – PRAV KAKOR V VAŠEM NAJLJUBŠEM LOKALU
Vrček za mleko ima opcijo, da dvakrat speni mleko in nato nastalo kremo brez pljuskov nalije v vašo najljubšo skodelico. Vrček lahko, če želite, med obdobji uporabe tudi priročno shranite v hladilniku.
Eleganca, udobje in najpomembnejše – vsak dan ista kava – sedaj tudi pri vas doma!