Potrudi se za stvari, ki jih hočeš!

Če si nekaj resnično želiš si to  tudi kupi! Vedno iščemo izgovore, da nekaj ne moremo. Res je, včasih pridemo v kakšno finančno stisko in si določenih reči ne moremo privoščiti, ampak če bomo vedno gledali iz tega stališča ne bomo nikoli naredili nič pametnega zase. Če nekaj resnično želimo že najdemo neko luknjico kaj bomo naredili, kako bomo zaslužili denar, da si bomo lahko to privoščili.

Image result for gorgeous hair styles

V volji je moč, takšen je pregovor in to je tudi res! Naj vam podam primer. Moja prijateljica je že od nekdaj takšna, da hoče biti vedno urejena in vse, in že od nekaj si je želela, da bi pač bila res popolna, všeč si je bila, ko je bila urejena. Flip podaljški so pa ji delali največ preglavic. Niso dragi, ampak če pač trenutno nimaš denarja, da bi si jih lahko privoščil, pa si tudi ne moreš kupiti. Pa sem ji lepo rekla, če si si lahko te pa te kupila kakšna prelepa oblačila, pa obutev, pa ličila, pa si privarčuj tudi za flip podaljške. Mogoče si jih res ne bom mogla kupiti ta mesec, si pa jih boš lahko drug mesec.

Image result for gorgeous long hair styles

Kajti ko hodiš še v srednjo šolo namreč gledaš na vsak euro in seveda, da so dnevi ko nimaš nič v žepu, staršem pa tudi ne moreš za vsako figo težiti. Ona pa je takšen človek, da če si sama ne more nečesa kupiti, privoščiti ne bo staršem rekla, če bi ji kupili, ona si je vse hotela sama pridobiti kar je tudi pohvale vredno in to zelo, ne kot nekatera dekleta, ko so jim vse starši kupili in niso znale ceniti niti drobtinice. Ta moja prijateljica pa zna res vse ceniti, čeprav njenim domačim to ne bi bil problem kupiti, niso bili revni ali kaj, ampak je pa lepo naučena, da ne izkorišča za vsako stvar, kar je res pohvalno. No želela si jih je zelo in tudi čez en mesec si jih je kupila. So dnevi ko si misliš da nič ne moreš dobiti, ampak to je kakšen slab dan ali dva, potem pa vidiš da vse gre če se le hoče! Tako da če hočete nekaj imeti naredite nekaj za to!

Preberi tudi  BCAA aminokisline