TEČAJI NEMŠČINE – Superlearning Karnion

Tečaji nemščine, ki temeljijo na poslušanju, predstavljajo najnaravnejšo obliko učenja. Kombinacija poslušanja v alfa stanju in individualnega pogovora s profesorjem, je že 25 let zelo znana in cenjena metoda učenja tujih jezikov. Poslušanje v alfa stanju nam omogoča, da vsebine pomnimo v dolgoročni spomin in to kar 4x hitreje, kot sicer. S poslušanjem se širi vaš besedni zaklad, pogovor pa omogoča, da novo osvojene besede na uri konverzacije tudi že uporabite.

Nemški jezik je za Slovence zelo uporaben, tudi v poslovnem smislu. Z dobrim znanjem jezika boste lažje sklepali posle ali hitreje dobili željeno delovno mesto. Sam nemški jezik pa je za marsikoga trd, nespeven. Vendar tak vtis daje predvsem zaradi klasičnega učenja, ki se ukvarja predvsem s členjenjem, spreganjem in sklanjatvami. Metoda superlearning obljublja, da boste po 40 šolskih urah spregovorili.

Kako potekajo tečaji nemščine?

Gre za zelo intenzivne tečaje, običajno trajajo 4 ali 8 šolskih ur dnevno. Priporočeno je, da se 40-urni trening konča v roku 14 dni, najkasneje v treh tednih, saj se le tako lahko doseže maksimalni akumulacijski efekt pri govorjenju. Pred pričetkom treninga, vas pri Karnionu brezplačno testiramo na vseh področjih jezika. Gre za evropske kriterije znanja tujih jezikov, ki obsegajo pisanje, razumevanje, branje in govorjenje. Tako lahko določimo okvirno stopnjo znanja in pripravimo individualiziran program. Klasični tečaji tujih jezikov vam tega ne nudijo.

Za primerjavo: klasični tečaji nemščine predvidevajo 800 šolskih ur za dosega nivoja B2 (splošna gimnazijska matura) od popolnega začetnika, šolski sistem 1074 šolskih ur, Karnionova metoda pa le 200 šolskih ur.

Pomagamo vam pri pripravah na razne izpite izven naše šole, bodisi na izpit na fakulteti ali mednarodni izpit, katerega od vas pričakuje delodajalec. Pripravimo vam individualiziran program po vaših željah in potrebah, lahko tudi za splošno maturo, izpite iz nemščine na fakultetah, mednarodne izpite itn. Individualni pouk pri nas pomeni, da se dejansko učite teme, ki jih potrebujete ali vas zanimajo. Po zaključenem tečaju tudi ne ostanete sami, saj vas naši učitelji spremljajo po e-učenju.

Preberi tudi  Tekstilne preproge za avto