Tuje zvezde na hrvaški obali

Hrvaška obala je v zadnjih letih postala zelo priljubljena destinacija za svetovne zvezde. Vedno več zvezd takšnega in drugačnega kova obišče Hrvaško, bolje za njeno promocijo. HTZ (Hrvatska turistička zajednica) želi iz tega narediti dober marketing in promocijo svoje države, a aobenem prosi, naj ljudje pustijo privatnost zvezd in jih s tem ne spravijo v slabo voljo.
En izmed zadnjih zvezd je Hrvaško obiskala Demi Moore. Priletela je v Dubrovnik in kasneje nadaljevala svojo pot na Hvar, kjer si najprej privoščila večerjo. Slika s te večerje in z računom, je naslednji dan že bila na družbenem omrežju Facebook, kar je Demi tako razkurilo, da se je odpravila na svojo jahta in tam ostala do nadaljnega. V tej isti restavraciji je pred dvema letoma večerjal tudi Vladimir Kličko s svojo zaročenko. Na Hrvaškem je dopustoval tudi že princ Harry (se je zelo zabaval na otoku Hvar), Miley Cyrus, Monica Bellucci, nekateri zvezdniki NBA lige, Sharon Stone, Kevin Spacey, Clint Eastwood, Robert De Niro,…
Kako je uživala Demi Moore, si lahko pogledate tukaj.
In če vsaka od teh zvezd napiše vsaj en dober komentar na katerokoli družbeno omrežje, je to vrhunska reklama za hrvaški turizem.
Preberi tudi  Uživanje BCAA