Uživajte v brezskrbni kuhi

Ali uživate v pripravi okusnih jedi, pri tem pa vas motijo kuhinjski aparati, saj morate uporabljati vsakega posebej in misliti na vsakega izmed njih? Pozabite na odvečne skrbi. Mielejeva tehnologija indukcije je združila napo in kuhalno ploščo, ki sedaj komunicirata med seboj. Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo, znamke Miele tako omogoča, da kuhalna plošča posreduje svoje nastavitve elektroniki nape, ta pa avtomatsko uravnava stopnje moči ventilatorja. Tako vam ni potrebno misliti na napo in se lahko v celoti posvetite kuharskim užitkom ter pripravite slastno kosilo za vaše bližnje.

Hitro in učinkovito čiščenje

Vam čiščenje maščobnih oblog, ki se nabirajo na filtrih nape delajo preglavice. Nič za to, nape Miele so opremljene z 10-slojnimi kovinskimi maščobnimi filtri iz plemenitega jekla, ki jih lahko hitro in udobno čistite in to brez napora, kar v pomivalnem stroju, pri tem pa maščobni filtri ohranjajo svoj vrhunski videz.

Personalizirajte kuhalno ploščo in kuhajte svoje najljubše jedi

Indukcijsko kuhalno ploščo z integrirano napo, si lahko prilagodite svojim individualnim potrebam in prilagodite nastavitve. Na primer, hitrost odziva senzorskih tipk. Lahko si nastavite dodatne zvočne signale in začasno ustavite ali zmanjšate stopnjo moči kuhalne plošče in jo tako pustite brez nadzora ne, da bi kaj prismodili. Če želite hitro pripraviti obrok, lahko uporabite napredno funkcijo TwinBooster, ki je posebnost Mielejevih kuhinjskih aparatov in na ta način individualno razporedite moč indukcije. Po potrebi, lahko moč dveh kuhalnih polj, v celoti preusmerite v eno samo polje in tako uporabite koncentrirano moč, za fleksibilno kuhanje. S svojimi nastavitvami se prepustite kreativnosti in okusom ter sami ustvarite svoje najljubše jedi.

Preberi tudi  BCAA aminokisline

Energijska varčnost

Vam varčna uporaba energije in vode veliko pomeni, vendar bi kljub varčni porabi, še vedno imeli zmogljiv aparat, ki dosega izjemne rezultate? Miele si prizadeva ustvariti ravno takšne varčne in učinkovite aparate. Tako vsi kuhinjski aparati znamke Miele vsebujejo posebno oblikovan motor ECO, ki deluje z enosmernim tokom in prihrani do 70% energije v primerjavi z običajnimi motorji, ob enem pa ohranja enako zmogljivost. Kuhalna plošča Miele, je prav zaradi ECO motorja varčna, a še vedno zagotavlja zmogljivost na najvišji ravni.

Varna uporaba, tudi ko so otroci v bližini

Če imate majhne otroke ali predrzne hišne ljubljenčke, naj vas nikar ne skrbi. Mielejeva indukcijska kuhalna plošča je varna za uporabo. Funkcija fiksiranja nastavitev, preprečuje neželeno spreminjanje nastavitev med kuhanjem, funkcija zapora vklopa, pa ščiti pred nenamernim vklopom kuhalne plošče. Prav tako, je za vsako stopnjo moči določeno maksimalno trajanje delovanja in, če se določeno polje segreva neobičajno dolgo, z isto stopnjo moči, se avtomatsko izklopi.